Jukebox lansează single-ul și videoclipul „Să vină vinerea”

Doar o zi până la weekend și nimeni nu mai are răbdare! Jukebox cântă refrenul vieții libere și fără griji și lansează „Să vină vinerea”, o piesă veselă, cu multă energie, care pune în prim plan distracția și fantezia unui weekend liber care s-ar putea repeta la nesfârșit. „Vinerea pare să fie cea mai iubită zi din săptămână. Cel puțin așa rezultă din postările din mediul online. Vinerea este hotarul dintre două lumi: concentrare, responsabilităiți și program strict, pe de o parte și relaxare, chef de distracție, fără reguli, de cealaltă parte. Să vină vinerea este imnul celor care socotesc zilele săptămânii în funcție de ziua de vineri”, povestește Alex Vasilache, solistul trupei. „Mereu mi-a plăcut energia celor de Jukebox. Având ocazia să îi văd pe scenă, am zis hai să facem un Pop Rock cu influențe ușor americane. Fiind un băiat de toboșar, trebuia neapărat să aibă energie maximă, energie pozitivă, iar Andi a fost genial găsind povestea și totul s-a legat din prima. Și uite așa a venit vinerea!”, a declarat Marius Rozsdas (Magic Juice).
Piesa „Să vină vinerea” este produsă în studiourile Magic Juice, compusă de Marius Rozsdas și Andi Banica. În regia lui Sano Jarski, editat de Tudor Gramescu și produs de Pinhole Media, videoclipul o are în rolul principal feminin pe frumoasa Bella Santiago.
Cu peste 2000 de concerte live și nenumărate piese lansate, trupa Jukebox este formată din Alex Vasilache (voce), Viorel Dodoc (chitară), Andrei Apostol (chitară), Răzvan Sofronescu (bass), Viorel Sîrbu (pian), Gabi Sofronescu (pian) și Ovidiu Condrea (tobe). Până în prezent, Jukebox a lansat trei albume („Christmas Songs”, „Feel Like Making Love” și „Picuri de rai”), iar în 2017, alături de Bella Santiago „Vocea ta”, dar și „Auzi cum bate”, piesă care a fost selectată în finala Selecției Naționale Eurovision 2018. În aprilie 2018, Jukebox & Bella Santiago au lansat „Sugar Gumalaw”, prima producție românească cu versuri în engleză și tagalog. Au urmat piese precum „Am ce nu am” și “Absența ta”, iar în urmă cu patru luni single-ul „Mă întorc zi de zi”.
Jukebox lansează single-ul și videoclipul „Să vină vinerea”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + thirteen =