Au fost prişi dealerii de droguri care vindeau la Arad cocaină la 100 euro/gramul

droguriÎn cadrul unei acţiuni a Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, au fost reţinuţi şi dealeri de droguri din Arad.
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău au desfășurat activități pentru destructurarea unei rețele de trafic de droguri. Ei au prins în flagrant la Onești, a două persoane care efectuau o tranzacție cu droguri de mare risc. Cu această ocazie, asupra uneia dintre ele a fost găsită cantitatea de 100 grame cocaină și 982 comprimate ecstasy (MDMA), cu diferite logo-uri, iar asupra celeilalte, suma de 8.200 euro necesară efectuării tranzacției.
Reţeaua de trafic de droguri a acţionat pe raza judeţelor Bacău și Brașov. Au fost efectuate opt percheziții la locuințele suspecților și au fost puse în executare şapte mandate de aducere. Cu această ocazie au fost depistate și diferite cantități de cannabis.
În această cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, față de un număr de opt persoane de pe raza județelor Bacău, Arad şi Brașov care comercializau cocaina cu prețul de 100 euro/ gramul, iar comprimatul ecstasy cu sume cuprinse între 50-80 lei.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul B.C.C.O. Brașov, I.P.J. Bacău – Serviciul de Acțiuni Speciale, I.P.J. Bacău – Serviciul Criminalistic, Poliția Municipiului Onești, I.P.J. Brașov – Serviciul de Acțiuni Speciale, I.J.J. Bacău și Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici