Anastasia Sandu lansează „Fusta mea” – Asul din maneca oricărei fete

„Nu e vina mea că eşti cu ochii pe ea, nu e vina mea că umbli dupa ea, după fusta mea”. Anastasia Sandu revine cu un nou single, o piesă îndrăzneaţă care pune în valoare senzualitatea femeilor şi care te face să te mişti încă de la primele acorduri. Fustele scurte întorc capetele băieţilor, o dragoste la prima vedere se poate aprinde la o simplă mişcare de şolduri, dacă fusta-i potrivită. De aici, este normal să gândim că poate fi doar un pas până la primul sărut şi câţiva mai mulţi până la a afla din ce material este făcută fusta. „Piesa este dedicată tuturor femeilor care au încredere în forţele proprii, sunt sensibile, pasionale şi senzuale atât cât să încingă spiritele pe ringul de dans, în jocuri fireşti de seducţie.”, a declarat Anastasia Sandu.
Anastasia Sandu a preferat să continue colaborarea cu Dorian Oswin, pe partea de muzică şi versuri, dar şi cu Kobzzon, regizorul videoclipului, care a reuşit să contureze cele mai frumoase fuste şi cele mai hot forme. Videoclipul debordează de senzualitate, iar piesa nu face nimic altceva decât să te pună în mişcare şi să îţi arate cât este de uşor să dansezi în fustă. Chiar dacă este o fire sensibilă, aşa cum ne-a arătat în piesa „Ana”, Anastasia adora vibe-ul pozitiv şi energia transmisă de piesele care te pun în mişcare instant, care te fac să dansezi ca în club. Iar cireaşa de pe tort, piesa „Fusta mea” a fost lansată chiar de ziua artistei, pe 8 iulie.
Anastasia Sandu este cunoscută pentru colaborările cu Fly Project, Nicole Cherry, Puya, Vanotek şi Nicoleta Nucă, în materie de producţie muzicală şi compoziţie, iar noul single continuă să creioneze drumul de artist talentat, început cu „Ana”, primul single semnat la casa de discuri MediaPro Music.
Anastasia Sandu, „Fusta mea”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × five =