André lansează astăzi „Reset la inimă”

andreAndreea Bălan şi Andreea Antonescu, la repeţii cu doar câteva ore înainte de evenimentul de lansare a celui mai nou singleAndré.
După 17 ani de pauză, André, fenomenul muzical al anilor 2000, se reuneşte şi lansează „Reset la inima”. Cele două artiste au ultimele repetiţii pentru show-ul privat din această seară, care va avea loc în cadrul Ambasad’Or Events.
Trupa s-a înfiinţat în 1999 când a lansat single-ul „Liberă la mare” şi odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar şi în atitudinea unei întregi generaţii – generaţia André. Fenomenul André înseamnă nu mai puţin de şase albume lansate, 1.500.000 de de unităţi vândute, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraş din România, dar şi milioane de admiratori în străinătate.
În anul 2001, André este desemnată “Cea mai bună trupă pentru adolescenţi”, iar cele două fete sunt numite „Reginele muzicii dance”. După super hitul „Liberă la mare”, urmează „Noapte de vis”, „Lasă-mă papa la mare”, „Prima iubire”, „Am să îmi fac de cap”, „Flori de tei”, „Fac ce vreau”, „Prima iubire” şi multe alte piese de succes care au devenit imnuri.
André lansează astăzi „Reset la inimă”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − nine =