„Tu perdicion”, dacă nu asculţi cel mai nou single semnat Isasi B. feat. Yarisis & Bella Santiago

HOT, HOT, HOT! Aşa este cea mai nouă piesă lansată de B. Isasi, solista trupei Mandinga. Frumoasa artistă de origine spaniolă a făcut echipă cu filipineza Bella Santiago şi Yasiris, una dintre cele mai fresh voci ale Republicii Dominicane, pentru „Tu perdicion”, o piesă cu versuri în limba spaniolă, ritmuri caliente, vibrante, însoţită de un videoclip sexy, regizat de Silviu Mîndroc.
După ce în 2013 a participat la „Vocea Spaniei” şi în 2016 la „Vocea României”, Barbara Isasi s-a alăturat trupei Mandinga şi a lansat piese precum „Arquitectura”, „Besame” şi „Soy de Cuba”. În 2018 a cucerit publicul cu interpretarea sa extraordinară a personajul Christinei Aguilera din musical-ul „Burlesque” din marea finala a emisiunii „Te cunosc de undeva” şi a câştigat sezonul 13 al concursului. În primăvară a lansat alături de Mandinga „Provocador”, o piesă senzuală, cu ritmuri latino şi un videoclip incitant, filmat pe străzile Cubei.
Yasiris (Alba Yasiris Almonte Díaz) s-a născut în Republica Dominicană, iar în 2017 a participat la concursul “Gana Con Tu Voz” şi a câştigat finala la Madrid. Anul trecut a lansat piesa de debut, “Hasta Manana (Mmm)”, alături de Ilinca, artista care a reprezentat România la Eurovision Song Contest 2017. Filmat în Javea, clipul dezvăluie un paradis plin de culoare, care se se îmbină cu ritmul piesei şi vibe-ul pozitiv. În februarie, Yasiris a colaborat cu Juan Magan, Mohombi şi Hyenas pentru “Claro Que Si”, hit care la scurt timp după lansare a ajuns în fruntea topurilor muzicale din România şi a adunat milioane de vizualizări şi stream-uri pe platformele digitale. Câteva săptămâni mai târziu a lansat „Dame”alături de Hyenas.
Bella Santiago s-a făcut remarcată în 2016 în cadrul show-ului „Românii au talent” prin interpretările excepţionale ale unor piese precum „I Will Always Love You”, „Hello” şi „Drunk In Love”. La începutul anului 2017, artista a lansat primul single şi videoclip din cariera sa solo, „Unpredictable”, piesă produsă în studiourile HaHaHa Production. Apoi, în septembrie, începe colaborarea cu trupa Jukebox şi lansează piese precum „Vocea ta” şi „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, împreună cu trupa, participă la Selecţia Naţională Eurovision 2018. La finalul lui 2018, frumoasa filipineză este desemnată marea câştigătoare X Factor. Artista a reuşit în finală să cucerească atât juraţii „X Factor”, cât şi publicul cu piesele „Fata verde” şi „Cine m-a facut om mare”, dar şi cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce.
„Tu perdicion”, cel mai nou single semnat Isasi B. feat. Yarisis & Bella Santiago:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + 12 =