Un palestinian a fost găsit pe câmp: polițiștii de frontieră de la Vărșand s-au gândit că nu vroia să inspecteze porumbul

Foto: Arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand au depistat un cetățean din Palestina care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.
Ieri, în jurul orei 13.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand, au depistat la aproximativ 500 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, un bărbat care se deplasa pe jos, pe câmp. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că acesta este un cetăţean din Palestina, în vârstă de 46 de ani, solicitant de azil pe teritoriul României. El a declarat că intenţiona să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în Italia.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetățeanul palestinian.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 18 =