Celia a filmat pentru „Flama”, noul său videoclip, pe străzile din Las Vegas

Celia, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite artiste din România, se reinventează și lansează un nou single de vară, plin de atitudine și senzualitate: “Flama”, o piesă cu versuri în engleză și spaniolă, însoțită de un videoclip filmat în America. Celia nu putea rata ocazia de a realiza un videoclip în Las Vegas, aşa că, împreună cu o echipă de români stabiliţi acolo, a filmat pentru „Flama” în mai multe zone din Vegas. În regia lui Edward Aninaru, clipul este plin de atitudine și dans senzual. „Când am avut un concert acolo, eram cu dansatoarele mele și ascultam piesa, am avut o revelație de moment și am zis: trebuie să fac clip la piesa asta aici. Și când e să se întâmple, se leagă toate. Am sunat, am reușit să îl prind liber pe Edward, în următoarea zi a zburat spre Vegas și am început filmările”, mărturisește Celia.
Piesa “Flama” este compusă și produsă de Claudiu Coța și Dragoș Damșa, alături de Celia, iar de mix și master s-a ocupat Dragos Damșa. “Iubesc să văd oamenii fericiți, muzica trebuie să ne facă să uităm de toate și să aducă bucurie! Piesa #Flama transmite un vibe bun, sunt fericită să o ofer oamenilor”, a adăugat Celia.
Până în prezent, Celia a lansat hituri ca „Șoapte” și „Trag aer în piept”, single-uri ce au adunat milioane de vizualizări YouTube și au cucerit publicul atât din Romania cât și de peste hotare și a colaborat cu artiști renumiți precum Shaggy, Mohombi și Kaye Style.
Celia, „Flama”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =