Câștigatorii Mamuca Challenge, premiați cu un concert Alexandra Ungureanu & Band

Joi seara, Alexandra Ungureanu a susținut alături de trupă și invitații speciali un concert plin de energie pentru câștigătorii #MamucaChallange, campanie ce a avut loc în perioada 25 mai – 25 iunie. Artista a cântat alături de corul de copii Meloritm, Suzana și Daciana Vlad piesa care a purtat numele provocării, „Mamuca”, hituri ale anilor 2000 precum „Lumea visează”, „Hello”, „Plâng nopțile”, „Emoții”, „Atât de ușor”, dar și cele mai noi single-uri care fac parte din proiectul electropop ce îmbină instrumente tradiționale și folclor autentic: „Bate, bate” și „Vântule”. „A fost o seară foarte emoționantă, am avut mulți prieteni dragi aproape care m-au inspirat de-a lungul timpului și m-au ajutat să creez. A fost o energie superbă și vreau să le mulțumesc celor de la Meloritm, Dacianei și Suzanei Vlad că m-au ajutat să cream momente deosebite. Îmi face mare plăcere că după atâția ani de carieră să suprind în continuare cu abordările anumitor piese, cu mash-up-uri ce conțin atât melodii din folclor, cât și cover-urile unor hituri internaționale. Mă bucur de forma pe care o are proiectul meu, ce conține o parte mare din single-urile cunoscute, dar și surprize în playlist care sunt descoperite de cei care vin în premieră la concertele noastre. Cu ocazia aceasta, vreau să mulțumesc Cat Music și fanilor care ne urmăresc și vin la concertele noastre, oriunde ne-am afla, și nu în ultimul rând, mamei mele, care este cel mai mare fan al meu și care a fost alături de mine la eveniment”, mărturisește artista.
Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Andreea Bălan, compozitori, oameni din media, mama artistei și câștigătorii challenge-ului.
În aprilie 2018, Alexandra a colaborat cu Marius Moga pentru „Bate, bate”, single ce explorează un sound future-pop cu subtile influențe etno și recompune o imagine a esteticii autentic românești. Urmează „Vântule”, o piesă inspirată din experiențele și trăirile personale ale artistei, iar în decembrie colaborează cu actorul Marius Manole și lansează „Iarna mea”, o poveste magică electro-pop cu un mood urban și elemente din folclor. În luna mai, lansează împreună cu Skizzo Skillz „Mamuca”, piesa compusă de către cei doi artiști împreună cu Sebastian Lazar, Teodora Păcurar și Vlad Mazarel. Inspirată din experiențele și trăirile personale ale artistei, „Mamuca” este însoțită de clip emoționant, în care artista apare pentru prima oară alături de mama sa.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + one =