Camera de Comerț organizează Curs de instruire „Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal”

Datorită interesului crescut pentru cursul de Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, vine în sprijinul companiilor și instituțiilor publice prin organizarea unui Curs de instruire. Acesta va avea loc în 4 septembrie 2019, în interval orar 9:30 – 17:00, la sediul CCIA Arad.
La finalul cursului, toţi participanţii vor primi un certificat de participare emis de CCIA Arad și Asociația pentru Management Strategic și Lobby.
Cursul se adresează atât responsabililor cu protecția datelor, cât și personalului care prelucrează date cu caracter personal la nivelul operatorului (specialiști din departamentul de resurse umane, din zona protecției muncii, departamentelor de contabilitate, juridic, marketing, vânzări și comerț online, medici, notari, contabili autorizați, funcționarii publici din entitățile unde se eliberează și, după caz, prelucrează documente de identitate sau alte date cu caracter personal). Aceste tipuri de instructaj trebuie realizate cel puţin o dată pe an, la nivelul operatorilor care prelucrează date cu caracter personal, mai ales dacă prelucrează date sensibile. De asemenea, cursul vine în sprijinul responsabililor cu protecția datelor printr-o abordare interdisciplinară, bazată pe numeroase exemple.
Instructajul oferă cursanților oportunitatea de a identifica împreună cu trainer-ul soluții concrete ale unor probleme cu care personalul care prelucrează date cu caracter personal s-a întâlnit ori se întâlnește în activitatea sa.
Înscrieri şi relaţii suplimentare la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad – Centrul de Formare Profesională, prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro, 0730 188 299.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − one =