ALMA, tânăra artistă originară din Bulgaria, lansează al doilea single – „Don’t Know”

După ce primul său single a cucerit publicul din Bulgaria şi nu numai, ALMA continuă colaborarea cu românul Monoir şi lansează „Don’t Know”.
Prima piesă, „Perfect”, a stat 16 săptămâani pe primul loc în topul muzical official din Bulgaria. Printre ţările în care Alma a debutat cu brio se numără Polonia, Rusia, Grecia, Turcia, dar şi România. Piesa „Don’t Know” este compusă de artista în vârstă de doar 15 ani, alături de Christian Tarcea (Monoir), care a susţinut-o încă de la început. Pe cei doi artişti îi leagă o relaţie de prietenie, iar în momentul în care au fost în studio, relaxarea şi chimia s-au simţit instant, drept dovadă fiind şi faptul că noul single a luat naştere într-o atmosferă degajată. „După ce am început să scriem, Chris m-a întrebat la ce titlu m-am gândit, iar eu i-am răspuns că nu ştiu. Am repetat de câteva ori *Don’t Know* (Nu ştiu), Chris m-a acompaniat la pian şi aşa am creat refrenul piesei. Dar ne-am distrat foarte mult”, a declarat ALMA. Pe lângă Bulgaria, single-ul „Don’t Know” va fi lansat şi la nivel internaţional, în teritorii ca Polonia, Rusia, Italia, Grecia, Turcia, UK, Germania, Elveţia sau Austria. În România, piesa este licenţiată de către Universal Music România.
Regizat de catre Dimitris Georgiev, videoclipul a fost filmat în Bulgaria, într-un district abandonat din Sofia, dar şi într-un supermarket care a fost special amenajat pentru a filma. Pentru a crea o imagine uşor apocaliptică, scenografii au scos toate lucrurile de pe rafturi, au turnat noroi pe jos şi şapte pungi de frunze uscate.
ALMA, lansează „Don’t Know”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − fifteen =