Deeperise lansează „Call Me” feat. Jabbar

Deeperise, unul dintre cele mai răsunătoare nume ale industriei muzicale din Turcia, colaborează din nou cu Jabbar și lansează un single a cărui linie melodică viscerală nu ne poate lăsa impasibili. Piesa este disponibilă în două variante (engleză și turcă) – „Call Me / Uzun Uzun”. Cu un sunet fluid, liniștitor, impregnat pe alocuri cu delicate influențe orientale și vocea pătrunzătoare a lui Jabbar, „Call Me” este un single ce redă întocmai expresia și spiritul verii.
În anul 2017, Deeperise și Jabbar au luat cu asalt toate clasamentele muzicale și au deschis noi orizonturi către muzica electronică turcească, revoluționând prin ritmul relaxant și liniștitor, regăsit în primul lor single, „Move On / Raf”.
În 2019, cei doi artiști colaborează din nou pentru piesa „Call Me”, care se bucură și de un videoclip inovator, realizat de Emre Küçükosman.

Deeperise este un DJ și un producător turc, născut în anul 1990, în Mugla, Turcia. În urmă cu 10 ani, acesta a descoperit muzica house și s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Fiind inspirat de munca unor artiști precum Nora En Pure, Alex Kenji, Ahmet Sendil, Federico Scavo și DJ Tarkan, Deeperise și-a petrecut o lungă perioadă de timp în studio, cu scopul de a-și perfecționa producțiile muzicale.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici