O nouă ofertă la Camera de Comerț Arad: Curs Inspectori Resurse Umane

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad organizează în perioada 16 septembrie 2019 – 16 octombrie 2019, Cursul de Inspectori Resurse Umane.
Programul se adresează persoanelor care doresc să se califice în întocmirea și gestionarea documentelor ce țin de evidența muncii într-o organizație, de gestionare a relațiilor dintre angajat și angajatori, de recrutare și selectarea personalului care urmează să fie angajat. Prin parcurgerea cursului de Inspector Resurse Umane, participanții vor aprofunda și aplica cunoștințele dobândite pe parcursul zilelor de training, în cadrul unor proiecte realizate individual. Fiecare participant va avea de rezolvat aplicațiile care vor constitui lucrarea practică ce va trebui susținută în cadrul examenului final.
La final, absolvenţii vor deveni inspectori resurse umane, certificaţi conform ocupaţiei de inspector resurse umane din COR – cod 333304 .
Cursul se va derula în perioada 16 septembrie 2019 – 16 octombrie, în zilele de luni, miercuri și joi, între orele 17:00 și 20:00, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad. Se pot înscrie absolvenți de studii superioare și studii medii . Cursul este certificat ANC (fost CNFPA) și recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului, certificatul obținut fiind valabil atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.
Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad, telefon 0730.188.299, prof. Carmen Crişan, e-mail: carmen.crisan@ccia-arad.ro.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =