Un nou curs de Manager Proiect la Camera de Comerţ Arad

Începând cu data de 23 septembrie 2019, Camera de Comerţ din Arad organizează un nou curs acreditat de Manager proiect- COD COR 242101, care include 40 de ore de practică și teorie. „Cursul Manager Proiect poate reprezenta un element important de recomandare pentru oricine şi în orice poziţie a proiectului. Până şi o afacere poate fi abordată ca un proiect, astfel că dobândirea competenţelor de manager proiect este un pas înainte pentru a iniţia şi gestiona propria afacere”, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ Arad, arh. Gheorghe Seculici.
„Cursul se adresează tuturor organizațiilor, instituțiilor sau companiilor private care doresc accesarea unei finanțări din Fonduri Structurale, de Coeziune sau orice finanțare europeană prin intermediul personalului propriu. După absolvirea acestei sesiuni de formare, participanții îşi vor dezvolta abilitățile şi competențele necesare pentru identificarea, accesarea, scrierea, derularea şi implementarea unui proiect de succes”, a declarat prof. Carmen Crişan, managerul Centrului de formare profesională din cadrul CCIA Arad.
Cursul de Manager Proiect este acreditat, recunoscut de Autoritatea Națională de Calificări, de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale și de Ministerul Educației Naţionale, certificatele obținute fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană. Condiții de înscriere: studii superioare.
Pentru a face și mai accesibil cursul, sunt oferite și o serie de discount-uri: discount-ul de fidelizare, oferit membrilor CCIA Arad – 10%; discount-ul legat de numărul participanților dintr-o companie/instituție – 10% dacă se înscriu mai mult de 2 angajați. Reducerile nu se cumulează. Detalii suplimentare la telefon: 0730.188.299 sau 0257/208.800, email: ccia@ccia-arad.ro sau carmen.crisan@ccia-arad.ro.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight − 3 =