„Nu te mai recunosc”: AMNA revine cu o piesă sensibilă, un îndemn la a îți asculta inima

Așa cum ne-a obișnuit, în fiecare marți, AMNA își surprinde publicul cu piese noi sau reinterpretări ale celor mai recunoscute hituri. De data aceasta, artista lansează pe canalul său de YouTube o piesă emoționantă: „Nu te mai recunosc”. Compus de artistă, single-ul este al doilea episod muzical dintr-o serie formată din patru piese inspirate atât din viața AMNEI, cât și a oamenilor ce o înconjoară.
„Este o piesă pe care am scris-o acum un an, într-o anumită perioadă a vieții mele, moment în care sunt sigură că multe dintre femei s-ar putea regăsi. Așadar, este despre mine, dar totodată este și despre tine, actuala sau viitoare mămică. Este despre noi, femeile! Sunt foarte bine acum, timpul le rezolvă pe toate. Am lansat piesa «Nu te mai recunosc» ca un semnal, pentru conștientizarea importanței comunicării în relația de cuplu, inclusiv atunci când apare un copil”, mărturisește artista.
AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell Me Why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma) și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Anul acesta, artista a lansat „De Câte X Vrei Tu” și a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”. Apoi a lansat „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Satra B.E.N.Z., iar la finalul lui martie piesa „Banii”, alături de Dorian Popa. La începutul verii, artista a colaborat cu Edward Sanda pentru single-ul și clipul „Milioanele de suflete”, iar de șase luni postează săptămânal pe canalul său de YouTube cover-uri precum „Un actor grăbit”, „Tu n-ai avut curaj”, „A fost iubire”, „Mai frumoasă”, dar și creații proprii precum „Mama” și „14 Februarie”.
AMNA, „Nu te mai recunosc”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − five =