[VIDEO] Bronz pentru arădeni, în China: polițistul Daniel Lazăr, medaliat la mondialele polițiștilor și pompierilor

Daniel Lazăr, reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean Arad a cucerit o medalie de bronz la Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor 2019, competiție care s-a desfășurat în China.
Daniel Raul Lazăr este fiul cunoscutului polițist Lazăr Loghin, campion la judo. El practică judo de la 7 ani și și-a dorit să devină polițist, la fel ca și tatăl lui. A participat la numeroase concursuri în țară și străinătate, cucerind importante premii și medalii. „Palmaresul colegului nostru este unul bogat, mereu pe podium: bronz la Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor în 2017 la Los Angeles, argint la Jocurile europene din 2016 din Spania, campion latino-american în 2018, în Panama”, a declarat inspector de poliție Adina Aconstantinesei. La Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor din China, desfășurat în Chengdu, Sichuan, polițistul arădean Daniel Lazăr a cucerit medalia de bronz la categoria 66 kg. „Orice poziție de pe podium este rezultatul muncii și perseverenței de ani de zile, un dram de noroc și o zi bună”, a declarat Daniel Raul Lazăr.
De câțiva ani, polițistul sportiv a început pregătirea pentru unifight, un sport derivat din judo și nu s-a decis care dintre cele două îl atrage mai mult. Îi place viața pe care o duce și nici un sacrificiu nu i s-a părut prea mare. Daniel se consideră norocos și privilegiat, pregătindu-se în continuare pentru alte participări la competițiile sportive.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × one =