Taylor Swift lansează piesa „Lover”

Cu puțin timp înainte de marea lansare a materialului „Lover”, Taylor Swift lansează piesa care dă titlul celui de-al șaptelea album al superstarului, ce poate fi pre-comandat aici: https://umusic.lnk.to/PreLover.
Taylor Swift a anunțat lansarea piesei în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Teen Choice, unde a câștigat un „Icon Award”. O baladă sensibilă și molipsitoare, „Lover” este co-produsă de Jack Antonoff și redă sunetul fluid și jucăuș al stilului muzical retro, specific anilor ’60. „Lover” este una dintre cele două piese menționate de Swift în articolul din revista Vogue de luna aceasta, alături de „The Man”, un material încă nelansat, ce ne prezintă modul în care viața lui Taylor ar fi evoluat dacă ea s-ar fi născut băiat.
„Lover” este cea de-a patra piesă lansată de pe albumul „Lover”, alături de „Me!” feat. Brendon Urie, „You Need To Calm Down” și „The Archer”. Videoclipul piesei va fi lansat în exclusivitate, pe 22 august, printr-un livestream pe YouTube, cu o zi înainte ca albumul „Lover” să poată fi ascultat și descărcat de fanii de pretutindeni. „Vom vorbi despre tot felul de lucruri, iubitule. Voi interpreta un cântec așa cum nu am mai făcut-o până acum”, declară Taylor într-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram.
„Lover” este cel de-al șaptelea album semnat Taylor Swift, material ce va conține 18 piese, despre care artista declară: „Sunt foarte romantice. Nu se încadrează doar într-o temă, nu sunt doar piese de dragoste. Poți găsi romantism și în singurătate sau tristețe, în situații conflictuale sau în momentele în care încerci să îți pui viața în ordine”.
Taylor Swift lansează piesa „Lover”. Ascultă/Descarcă piesa: https://umusic.lnk.to/LoverTrack

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici