Filipineza Bella Santiago este „Pantera”

După ce in urmă cu puțin timp a colaborat cu două voci exotice pentru „Tu perdicion”, Bella Santiago lansează a doua piesă din carieră, cu versuri în limba spaniolă, cu ritmuri fierbinți, „Pantera”, însoțită de un videoclip senzual în care artista arată super hot.
„#Pantera a apărut din ideea lui Wolf, compozitorul spaniol alături de care am lucrat la piesă, când într-o zi m-a întrebat ce animal cred ca mă reprezintă. Pentru că de multe ori fanii mi-au spus că sunt ca o panteră neagră, am zis să merg pe mâna lor. Single-ul a fost creat în Spania, alături de o echipă care a lucrat chiar și cu Enrque Iglesias. Sound-ul este unul fresh, m-a făcut să dansez de prima oară”, spune artista.
Bella Santiago s-a făcut remarcată în 2016, în cadrul show-ului „Românii au talent” prin interpretările excepționale ale unor piese precum „I Will Always Love You”, „Hello” și „Drunk In Love”. La începutul anului 2017, artista a lansat primul single și videoclip din cariera sa solo, „Unpredictable”, piesă produsă în studiourile HaHaHa Production. Apoi, în septembrie, începe colaborarea cu trupa Jukebox și lansează piese precum „Vocea ta” și „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, împreună cu trupa, participă la Selecția Națională Eurovision 2018. La finalul lui 2018, frumoasa filipineză este desemnată marea câștigătoare X Factor. Artista a reușit în finala sa cucerească atât jurații „X Factor”, cât și publicul cu piesele „Fata verde” și „Cine m-a făcut om mare”, dar și cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce.
Filipineza Bella Santiago, „Pantera”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 2 =