Ce fac angajați ai Companiei de Apă, plătiți cu mii de lei pe lună? Campanie pentru Klaus Iohannis în timpul serviciului

Foto: FB

Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad a postat mai multe fotografii pe contul său de Facebook, alături de textul „Am fost astăzi la piaţa din Beliu insoţit deechipa #Fantasticilor! #PentruoRomânieNormală! #PNLArad #TNLArad”. Numai că tinerii fantastici sunt de fapt angajați ai Companiei de Apă Arad și erau în campanie electorală în timp ce erau… la serviciu. Acest lucru îl explică Beniamin Vărcuș, pe contul său de Facebook: „În timp ce arădenii, cetăţeni ai acestui judeţ, primesc la robinet apă ruginie şi sălcie. la un preţ astronomic, o serie de angajaţi ai Companiei de Apă Arad, în frunte cu directorul operaţional, Vasile Borha (salar 13.559 lei pe lună-2866 Euro) şi unii subordonaţi ai săi, precum Daniel Zau şi Adrian Jurcă (salarii de peste 5000 lei pe lună) fac campanie PNL pentru Klaus Iohannis la Beliu, în timpul orelor de serviciu. Ilegal, imoral, penal şi totul pe banii noştri.”.
Am putea spune că liberalii angajați ai Companiei de Apă Arad îi fac o campanie pe apa Sâmbetei lui Klaus Iohannis. Ceea ce, pentru o zi de sâmbătă, în timpul lor liber, nu ar fi constituit nici o problemă. Dar totul s-a întâmplat într-o zi a săptămânii, în timpul programului de lucru pentru care acești liberali sunt plătiți regește din bani publici.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × one =