DJ Sava x Hyenas x Mandinga x Yasiris x MWolf lansează „BOA”

DJ Sava, Hyenas, Mandinga, Yasiris și MWolf au făcut echipă pentru un single fresh, cu un sound cool care te face să-ți unduiești corpul ca un „BOA”. În doar câteva ore din momentul lansării, piesa a intrat în iTunes Top 200 Tracks Italy Dance Chart. Single-ul este compus de Barbara Isasi, Yasiris, Alexander Benavides, MWolf, Alexandru Ioan Antonescu, Cătălin Tamazlicaru și produs de DJ Sava, Cătălin Tamazlicaru, Răzvan Dediu, Alexandru Ioan Antonescu, Ciupi și Alexander Benavides. „BOA” este însoțită de un videoclip care completează beat-ul catchy cu imagini vibrante, ce te provoacă să dai startul unei nopți de distracție.
DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. De-a lungul timpului, artistul a lansat hituri care au generat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare. În 2017, DJ-ul a lansat “Nena” (alături de Barbara Isasi), urmat de “Sea Lo Que Sea” (alături de Carine) și „Coco Bongo” (împreună cu Olga Verbițchi). Vara trecută, DJ Sava a colaborat cu Misha Miller pentru single-ul și clipul „Wild Fire”, iar la finalul lui 2018 a lansat „Magical Place” alături de IOVA. Anul acesta, de ziua sa, DJ Sava a lansat alături de Ioana Ignat o piesă perfectă pentru zilele toride de vară: „N-am nevoie”, apoi a colaborat cu Serena pentru „Red Cadillac”.
Hyenas este un proiect muzical nou din România, format din doi producători talentați, Zagga și Cătălin Tamazlicaru. Cei doi artiști români combină numeroase genuri muzicale precum moombathon, reggaeton și dancehall. În februarie, i-am auzit prima oară alături de Juan Magan, Mohombi și Yasiris cu „Claro Que Si”, hit internațional.
Din 2016, Mandinga o are ca solistă pe Barbara Isasi, artista care în 2013 a participat la “Vocea Spaniei”, în 2016 la “Vocea României”, iar în 2018 a câștigat „Te cunosc de undeva”. Până în prezent, Mandinga a lansat piese precum „Provocador”, „Soy de Cuba”, „Arquitectura”, „Besame”, „Aventura” (ft. Erik), „Bling” (Ft. Muneer), „Hello” (Ft. Fly Project), „La vita e bella”, „Când va fi mai rău (așa să ne fie)” (Ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări.
Alba Yasiris Almonte Díaz (Yasiris) a lansat piesa de debut “Hasta Manana (Mmm)”, alături de Ilinca, unul dintre cei mai iubiți artiști din țară care a reprezentat România la Eurovision Song Contest 2017. Filmat în Javea, clipul dezvăluie un paradis plin de culoare, care se îmbină cu ritmul piesei și vibe-ul pozitiv. În februarie, Yasiris a colaborat cu Juan Magan, Mohombi și Hyenas pentru “Claro Que Si”, o piesă ce combină genuri muzicale de la moombahton până la reggaeton și dancehall. La puțin timp după lansare, piesa a ajuns în topurile muzicale din România.
DJ Sava x Hyenas x Mandinga x Yasiris x MWolf lansează „BOA”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − two =