JO, petrecere cu sute de invitați la a 25-a aniversare

La a 25-a aniversare, alături de iubitul ei Juno, JO a avut o petrecere cu 200 de prieteni, lacrimi de fericire ți lansare de piesă de dragoste care a devenit peste noapte un hit.
JO a avut parte aseară de o sărbătoare dublă la Portofino Pool din București. Artista și-a sărbatorit ziua de naștere, conform tradiției ultimilor trei ani, cu o petrecere mare și colorată până în zori, dar și cu o lansare de piesă, „Caută-mă”, prima cântată alături de iubitul ei, Juno.
Un colț de plajă cu hamac și soare, sute de fire de floarea soarelui primite, o piscină plină de saltele colorate și flamingo plutitori, un concert sensibil și vibrant, peste 200 de prieteni adunați în același loc și o sărbatorită în permanență cu zâmbetul pe buze și ochii plini de lacrimi de emoție – așa a arătat aniversarea a 25 de ani pentru JO. „Sunt un om norocos că pot trăi nopți de vis ca aceasta și că am muzica în viața mea care îmi aduce atâția oameni alături și atâtea emoții. Le mulțumesc tuturor pentru aniversarea pe care am avut-o și pentru bucuria cu care au primit piesa mea cu Juno”, a declarat cu ochii în lacrimi JO.
Seara a avut gust de paella și de prăjituri de bezea, miros de mare și sentiment de familie și prietenie. Alături de JO și Juno au fost familiile lor, cei mai apropiați prieteni și celebrități din lumea muzicală românească precum Smiley, Marius Moga, Nicole Cherry, Alina Eremia, Dorian Popa, Speak, Raluk, Ana Baniciu, Ruby, Matteo, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Crina Mardare, Mișu Cernea și Bubu Cernea, Seredinschi, Emilian, Cleopatra Stratan și multi alții.
Momentul artistic al serii a fost prezentat de Cotofana, prieten bun al artistei, care a început cu o surpriză ce a fâstacit-o și emoționat-o pe JO. Pe ecranele mari din spatele scenei pe care urma să ruleze videoclipul proaspăt lansat au tronat în văzul tuturor poze cu JO de la naștere și până la adolescență, printre care și o poză cu ea și o prietenă de-ale ei la mare, pe plajă cântând la capetele de la o coardă de sărit. Dezvăluirea artistei a fost că piesa pe care o „cânta” atunci cu prietena ei pe plaja era „Liberă la mare”, a fetelor de la Andre care, prezente la party, când au auzit, s-au suit pe scenă și au făcut împreună cu sărbătorita dansul care le-a făcut celebre. Noaptea de petrecere s-a terminat în zori, cu o sărbătorită fericită și cu un videoclip proaspăt lansat aflat deja în trending pe YouTube, pe locul 10, la doar câteva ore de la lansare. Piesa „Căută-mă în mare” este o coproducție Cat Music și HaHaHa Production.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + thirteen =