ADDA lansează „Intro Arta, Viata și Iubire”, primul material dintr-o serie de 12 piese noi

ADDA lansează „Intro Arta, Viata și Iubire”, material muzical ce se va regăsi pe primul album din carieră al artistei ce urmează să fie disponibil pe platformele digitale din această toamnă. Pline de sensibilitate, versurile te transpun într-o călătorie a creației, în care emoțiile și muzica împart același glas. Textul este scris de către artistă, muzica este realizată de ADDA împreună cu Producadoru și Bogdan Marinescu, la vioară l-a avut alături pe Vlad Mazarel, iar piesa este produsă în studiourile Baladda Records.
„Azi începe povestea «Arta, Viața și Iubire». Timp de un an, în fiecare lună, vom scrie împreună câte un capitol. Am scris și am cântat cu sufletul. Toate piesele de pe album sunt inspirate din viața mea și din trăirile mele. Îmi doresc mult să simțiți fiecare poveste așa cum o simt eu. Vreau să va ofer și vouă bucuria, dragostea, motivația și speranța pe care le-am simțit eu cu fiecare cântec. Îmi doresc să fiu emoție pentru voi – fiecare cuvânt și notă. Totul a fost creat din inimă pentru inimi! Vă mulțumesc! Cu drag, Adda ”, mărturisește artista.
Regia videoclipului a fost realizată de SAN, conceptul clipului a fost gândit de ADDA, iar producția video a fost asigurată de Cătălin Rizea și Radu Selaru. Din echipa de creație au mai făcut parte Cristian Buca (make-up artist), Ilina Dumitru (hairstylist), Ely Adam și Ana Maria Prelipcean (styling).
Artista și compozitoare originară din Târgu Mureș, ADDA a scris versuri încă din adolescență, însă nu s-a așteptat niciodată ca piesa ei, „Minți murdare”, urcată pe YouTube de un coleg, să îi deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, ADDA a început să fie urmărita de mii de oameni în online. A crezut în visul ei și a muncit constant, iar astăzi are propria casă de producții, Baladda Records, locul unde iau naștere toate piesele pe care le lansează.
La începutul anului 2019, ADDA a lansat o campania intitulată „CupidonAdda”, unde a ales poveștile a 8 cupluri destrămate pentru a le compune câte o melodie cu scopul de a-i împăca cu partenerii lor. În mai, ADDA a lansat piesa „Nouras”, urmată de „Gura Lumii”, single cu un mesaj puternic despre acceptare și toleranță, însoțit de un clip controversat despre acceptare și iubire.
ADDA, „Intro Arta, Viata și Iubire”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 7 =