O tânără care vroia să treacă în Ungaria ascunsă într-un microbuz a fost reținută la Nădlac

Polițiştii de frontieră arădeni au descoperit o tânără care intenţiona să treacă ilegal frontiera româno-maghiară, ascunsă într-un loc special amenajat în spatele banchetei unui microbuz.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un bărbat în vârstă de 41 ani, din județul Arad, care a condus un microbuz marca „Mercedes Sprinter”, înmatriculat în Marea Britanie, având ca destinaţie finală Anglia. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit în microbuz, ascunsă în spatele ultimei banchete, într-un locaş special amenajat, o persoană de sex feminin. Din primele cercetări, a rezultat faptul că tânăra descoperită este cetăţean român, în vârstă de 20 de ani din județul Dolj. Femeia a declarat că a recurs la această metodă pentru că a dorit să ajungă în Franţa şi a recurs la această metodă pentru că nu deţine nici un document de identitate. Ea a recunoscut că i-a oferit șoferului microbuzului suma de 350 euro, pentru ajutorul dat.

 photo IMG_3207_zps9c707a26.jpg

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit tinerei actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la trecere ilegală a frontierei de stat.

 photo IMG_3216_zpsb8e4e529.jpg

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 4 =