Seminar de nutriție la Arad

 photo nutritie_zps883f4735.jpg

La Arad va avea loc cea de-a doua ediție a loc Seminarului de Nutriție și Viață Sănătoasă. Evenimentul se va desfășura la Arad în data de 15 martie, de la ora 16,00 la Farmacia Argefarm de pe strada. Abrud, Nr. 105, Bl. 126 (lângă Piața Miorița), una dintre cele mai vechi din Arad.
La seminar participă nutriționistul Silviu Cîmpan, Alina Crâncău, reprezentanta Farmec Cluj Napoca și Daniel Mitre, organizatorul acestor evenimente de amploare. „Suntem foarte fericiți că putem fi alături de clienții noștri din Arad pentru al doilea an consecutiv și îi mulțumim lui Daniel Mitre pentru invitația făcută. Pentru noi este foarte important feedbackul consumatorilor și ne ghidăm după acesta când creeam produse noi”, a declarat Ioana Borza, Manager Marketing Farmec. Temele care vor fi abordate sunt: principii ale slăbirii sănătoase, accelerarea metabolismului, anti-celulită, principiile detoxifierii, alimentația anti-ageing, alimentația pentru tonus și creștere musculară, alimentația pentru creșterea imunității, etc. „În ultimii ani au apărut foarte multe diete și rețete, însă foarte puține dintre ele sunt realizate de specialiști. Devine aproape imposibil să știm care sunt adevăratele reguli pe care să le urmăm. Acest eveniment oferă participanților răspunsuri avizate, de la specialiști în domeniu”, a declarat Daniel Mitre, organizatorul evenimentului.
Participarea la eveniment este gratuită și pentru că locurile sunt limitate, înscrierea participanților se va face la contact@masajarad.ro, printr-un email care să conțină numele și prenumele participanților și numărul de persoane pentru care se solicită o rezervare.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici