RL: UPDATE. Violenţe la Kiev: Rapoarte contradictorii privind numărul victimelor. Oficial: 80 de morţi. Presa străină: peste 100 de decese. Preşedenţia anunţă că s-a ajuns la un acord pentru oprirea violenţelor. Ianukovici, deschis la concesii

 photo logo_rl_zps503752ca.jpg

UPDATE. Un raport recent al autorităţilor din Ucraina arată că numărul morţilor în violenţele de la Kiev a ajuns la 80 de persoane conform Russia Today.

UPDATE. Preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anunţat vineri un scrutin prezidenţial anticipat, transmite AFP, citat de Mediafax.

UPDATE. Preşedintele Verhovna Rada (Parlament) Volodimir Ribak a semnat o rezoluţie parlamentară care condamnă violenţa în ţară şi interzice o operaţiune antiteroristă declanşată joi seara, relatează agenţia Interfax-Ukraine în pagina electronică.

UPDATE. Presa străină arată că numeroşi deputaţi care fac parte din partidele apropiate puterii de la Kiev au plecat din Ucraina folosind curse aeriene speciale.

UPDATE. Poliţia ucraineană, citată de Reuters, susţine că protestatarii au deschis focul, vineri, în apropiere de Piaţa Independenţei din Kiev.

UPDATE. Preşedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, este pregătit şi pentru alte concesii, într-un efort de a reinstaura pacea în ţară, a declarat un consilier al acestuia, Hanna Herman, care este şi parlamentar din partea Partidului Regiunilor, relatează Interfax Ucraina, în pagina electronică, citat de Mediafax.

UPDATE. Ministerul polonez de Externe a anunţat, vineri, că negocierile pe tema crizei din Ucraina se vor relua la prânz, relatează AFP, citată de Mediafax.

UPDATE. Numărul poliţiştilor ucraineni ucişi în violenţele de la Kiev s-a ridicat la 16, a anunţat vineri Ministerul ucrainean de Interne pe site-ul său de Internet, relatează agenţia Interfax,citată de Mediafax.

“Numărul morţilor în rândul ofiţerilor agenţiilor de menţinere a ordinii publice a crescut la 16. În total 130 de poliţişti au fost internaţi în spital cu răni provocate de gloanţe”, a precizat ministerul.

Potrivit ministerului, 565 de poliţişti au solicitat asistenţă medicală, iar 410 dintre ei au fost spitalizaţi.

UPDATE. Preşedinţia ucraineană susţine că a ajuns la un acord cu miniştrii UE în negocierile pe tema crizei din Ucraina. Opoziţia nu a făcut niciun comentariu până în prezent, conform BBC. […]

Citiți continuarea articolului aici: http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/update-violente-la-kiev-rapoarte-contradictorii-privind-numarul-victimelor-oficial-80-de-morti-presa-straina-peste-100-de-decese-presedentia-anunta-ca-s-a-ajuns-la-un-acord-pentru-oprirea-violentelor-ianukovici-deschis-la-concesii-326712.html

Comentarii

comentarii

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty + 6 =