Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Review

Eliberată inițial ”Injustice: Gods Among Us”, jocul oferă exact tipul de lupte glorioase de care te-ai aștepta de la DC Universe care devine tot mai puternic pe parcursul anilor.
Pentru primul său truc, jocul face ceva care puține jocuri de luptă ar incerca vreodată: spune o poveste interesantă. Ce se întâmplă dacă Superman şi-a pierdut încrederea în umanitate și, cu puterea lui aproape infinită, a decis că e timpul să se oprească din a proteja pământul și începe a guverna? Nu mai nimic mai mult pentru a nu vă strica surpriza.

1924556_10200888826537872_161944140_o_zps2e1c09fc

Am rămas puţin surprins de întorsătura de evenimente din joc, dar în același timp am simţit că jocul rămâne fidel universului DC. Din păcate, povestea în sine este destul de scurtă şi reuşeşti cu ușurință să o parcurgi, dar jocul nu dezamăgește, dându-ţi posbilitatea de a te juca la dificultatea mai mare, având și mini jocuri și provocări destul de interesante și greu de trecut. Fiecare luptător are un mecanism unic, pe baza lui beneficiază de o super-putere unică, de un stil aparte și personalizat al fiecărui utlizator, care evidențează cu adevărat stilul lor distinct.
Am avut plăcerea de a încerca jocul pe 3 platforme diferite pentru a vedea diferenţa.

Injustice: Gods Among Us pe Windows

Nu mi se pare că producătorii au profitat îndeajuns în ultimul timp de puterea PC-ului, încât mai nou majoritatea jocurilor sunt exclusiv produse pentru console. Injustice este dovada că ar trebui să le producă în continuare și pentru PC, jocul mergând perfect pe calculator, unde a dat și optinea de a te juca împreună cu cineva la aceeași tastatură, dar orcând poți alege varianta, cum am făcut eu de altfel, de a te juca cu o manetă.

1938827_10200888826577873_227578221_o_zpsbe6e4173

Injustice: Gods Among Us pe PS4

Nu am observat o mare diferența față de PC, maneta reprezintă un evident un avantaj în gameplay. Un aspect demn de notat este faptul că jocul profită din plin de capacitatea consolei, astfel timpul de încărcare fiind mai scurt și grafica mult mai puternică.

Injustice: Gods Among Us pe iOS 7

Apple începe cu paşi rapizi să se distingă pe piaţa distribuitorilor de jocuri mobile. Jocul nu este greu de jucat. Din momentul în care ai înțeles tipurile de atac necesare, jocul devine interesant. Nu veți avea parte de aceeași experiență ca şi la PC sau consolă, dar merită încercat. Jocul poate fi încadrat în categoria NextGen apps. Pot menţiona că nu simţi așa de bine povestea pe jocul mobil, dar ai mai multă acţiune și ai acel sentiment de reușită și creşti individual pe baza caracterului. Din păcate, jocul este disponibil doar pe iOS 7, prin urmare, dacă nu ți-ai făcut update-ul, nu te vei putea juca, iar dacă ai un telefon sau tabletă mai slabă, care nu permite iOS 7, cum ar fi iPhone 3G, nu te vei putea bucura de acest joc.

IMG_0396_zpsad23e38f

Jocul este disponibil gratuit pe iTunes și Google Play pentru utilizatorii de Android, unde nu este o diferență vizibilă, cu excepţia fapului că sunt câteva telefoane cu rezoluția mai mare şi acesta ar fi un avantaj.

IMG_0394_zpsa61122ed

Articol scris de Mădălin Florin Nagy, redactor

Comentarii

comentarii

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − 5 =