Farmec lansează Gerovital H3 MEN, gama completă de îngrijire pentru bărbați

csmPielea, scalpul și părul bărbaților au caracteristici diferite de cele ale femeilor și, de aceea, produsele de îngrijire trebuie să fie potrivite nevoilor acestora. Noua linie de produse Gerovital H3 MEN este rezultatul experienței îndelungate a specialiștilor Farmec care au creat formule optime pentru îngrijirea zilnică a bărbaților. Produsele Gerovital H3 MEN beneficiază de complexul antiage Gerovital H3, care previne semnele îmbătrânirii premature a tenului și menține pielea hidratată și tonifiată. În plus, complexul Sepilift, extras din plante, oferă tenului un efect de lifting vizibil, atât prin redarea fermității, cât și prin diminuarea ridurilor.
Noua gamă de îngrijire pentru bărbați include 15 produse care acoperă o arie amplă de nevoi:
Crema antirid Gerovital H3 MEN reduce ridurile fine și semnele de oboseală și hidratează tenul în profunzime, oferindu-i fermitate și tonifiere. Produsul conține acid hialuronic, vitamina E și Juvinity, ingrediente care diminuează pierderile de apă, combat aspectul tern al pielii și protejează fibrele de colagen și elastină proprii pielii.
Spuma de ras Gerovital H3 MEN are efecte puternice de hidratare, calmare și catifelare a pielii grație extractului vegetal de Boswellia Serrata și Alantoinei, iar mentolul din compoziție asigură o senzație de prospețime.
Balsamul după ras Gerovital H3 MEN are o textură non-grasă și este ușor absorbit de piele. Produsul asigură calmarea imediată a pielii și ajută pielea să se refacă rapid după bărbierit. Balsamul nu conține alcool, ceea ce previne apariția iritațiilor.
Noile deodorantele-antiperspirante Gerovital H3 MEN sunt disponibile în două variante de recipient, de 40, respectiv 150 ml și în patru sortimente diferite – Active, Fresh, Confident, Seductive – fiecare cu un parfum elegant și masculin: note de citrice, cedru, mentă, coacăze. Produsele protejează eficient împotriva transpirației, nu lasă urme albe pe haine şi mențin pielea axilei hidratată și uscată pe toată perioada zilei. […]

Citiți continuarea articolului aici:
http://www.consultatii-medicale.ro/sanatatea-ta/1289-farmec-lanseazd-gerovital-h3-men-gama-completd-de-gngrijire-pentru-bdrbaii.html

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 3 =