Giulia lansează „Ghici cine”

art. giuliaGiulia lansează astăzi videoclipul celui mai nou single al său „Ghici cine?”, în regia lui Anthony Icuagu. Cu toate că piesa vorbește despre despărțire, clipul ne prezintă o poveste cu accente comice, a cărei morală este că toate au un preț, iar alegerile pe care le facem se pot întoarce la un moment dat împotriva noastră, mai ales când vorbim de dragoste. „Viața ne învață că atunci când ne dorim prea multe, riscăm să pierdem totul. La fel se întâmplă și în dragoste. O relație funcționează atât timp cât există onestitate și cei doi își doresc să fie împreună. Dragostea nu este o negociere sau o luptă de convingere și, cu siguranță, nu este o cursă după trofee”, a declarat Giulia.
Single-ul este produs în studiourile HaHaHa Production, muzica este compusa de Vlad Popescu, Marius Pop, Alex Racoviță, Șerban Cazan și Andreea Avarvari, iar versurile de Vlad Popescu, Andreea Avarvari și Smiley (Andrei Maria). În videoclip, alături de Giulia, au fost prietenii săi apropiați Aureliu Surulescu, Ela Voineag, Tily Niculae, Diana Dumitrescu, Jazzy Jo și Lee Heart (Radio Killer).
Giulia a debutat în muzică la vârsta de şase ani, iar recunoașterea a venit odată cu formarea trupei Candy. Din 2004, artista a ales să urmeze o carieră solo și a lansat primul album intitulat „Giulia”. Au urmat colaborări cu trupa DJ Project și alte piese solo de succes. Din 2013, Giulia s-a alăturat echipei HaHaHa Production, în colaborare cu care a lansat piesele „Azi”, „My life” și „Jocuri deocheate”.
„Ghici cine?” este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music.
Puteți vedea aici videoclipul „Ghici cine”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + 16 =