„Gașca Zurli” revine la Arad

art.zurli

Marți, 31 martie, de la ora 16, la Filarmonica de stat din Arad va avea loc spectacolul „Întâmplări din Lumea Poveştilor”, susținut de „Gașca Zurli”.
Cel mai vesel spectacol pentru copii și părinți ajunge la Arad! Un spectacol simplu şi pe înțelesul copiilor, cu cântecele vesele și ușor de fredonat, coregrafii care îi vor ridica de pe scaun chiar și pe părinți.
În același timp un spectacol despre prietenie, sinceritate şi fair-play, un spectacol în același stil „zurli”: interactiv, plin de energie, culoare, cântece antrenante și multă veselie.
Biletele s-au pus în vânzare online pe www.eventim.ro și la Cărturești Arad, din Atrium Center Arad. Scenariul original și textele cântecelor este scris de Mirela Retegan. Cântece sunt orchestrate, compuse și produse de Cornel Sorian. Distribuția este următoarea: Vero Căliman- Fetiţa Zurli, Alex Stama – Clopoţel, Răzvan Marina – Truli, Paul Chichirau – Zdrăngănel, Alex Tcaci- Yuppi şi Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.
Spectacolul este produs de Compania de evenimente Zurli. La cererea publicului, la Arad va putea avea loc un al doilea spectacol susținut de „Gașca Zurli”.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 11 =