Kapushon lansează single-ul și videoclipul „Romanul despre Cluj”

art.kapusonKapushon, artistul care a cucerit publicul cu piesa „Frățică, dă-mi o bucățică”, lansează single-ul și videoclipul „Romanul despre Cluj”, în colaborare cu Stela Botan.

Piesa este compusă de Kapushon, Constantin Varanita și Ion Guzu, iar videoclipul este regizat de Vasile Binzari și a fost filmat atât în România, la Cluj, cât și în Republica Moldova, la Chișinău. „Piesa vorbește despre lupta interioară a unui student, care stă între ‘trebuie’ și ‘vreau’. Piesa face aluzie la romanul scriitorului basarabean Alexandru Vakulovskii și evidențiază peripetiile unui student la Cluj”, a declarat Kapushon.

Originar din Republica Moldova, Kapushon și-a început cariera în 1999, când împreună cu Sică, un alt rapper, a înfiintat „Trupa X”, alături de care lansează numeroase hituri și albume. „Kapushon vine din limba rusă și se traduce ca ‘gluga’. În 2004 am ales numele acesta de scenă pentru că gluga este un accesoriu al vestimentației hip-hop și termenul este din această familie. Mi-a plăcut și cum sună fonetic”, a declarat artistul.

Prezentatoare TV, actriță și interpretă, Stela Botan a participat la numeroase concursuri muzicale în Republica Moldova și nu numai, printre care Fabrica de Staruri, dar și în finala națională a concursului Eurovision 2015. Colaborarea dintre cei doi artiști a venit după participarea în cadrul concursului X Factor Romania.

Videoclipul „Romanul despre Cluj” îl puteți vedea aici:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 3 =