Târgul de Primăvară scoate trenulețul turistic din garaj

art.targ primavaraÎn perioada 28 martie-15 aprilie, în centrul orașului se desfășoară Târgul de Primăvară 2015, organizat de Primăria Municipiului Arad.

Târgul de Primăvară 2015 îi așteaptă pe arădeni cu o oferte de sezon, într-o ambianță primitoare și plină de culoare. Vizitatorii vor putea găsi cele mai potrivite cadouri de Paști pentru cei dragi, de la ouă încondeiate, jucării și dulciuri la vinuri de calitate, obiecte decorative, antichități, artizanat și flori. Oferta gastronomică va fi și ea foarte bogată, cu produse de patiserie specifice sărbătorilor pascale, preparate tradiționale din regiune și alte gustări. Atmosfera Târgului de Primăvară va fi animată în fiecare după-amiază de la ora 18 cu spectacole pentru copii susținute de micii artiști de la Palatul Copiilor, iar seara de la ora 20 de recitaluri live de muzică pop și folk. Vor cânta pentru vizitatorii Târgului de Primăvară trupele arădene Dara, Daniel’s Band, Nova Band (Cristi Bordaș și Laura Gașpar), Nelu Pitic, Daniel Julean & Trupa de Serviciu și cvartetul Filarmonicii de Stat.

O atenție specială este acordată celor mai mici vizitatori ai Târgului de Primăvară, care se vor putea bucura de întâlnirea cu Iepurașii și de activitățile pregătite pentru ei la atelierele creative. Tot pentru copii se va plimba prin oraș în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 12-18, trenulețul turistic.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 5 =