ClujToday.ro: Disney Beauty and The Beast, musicalul original de pe Broadway, ajunge în premieră în România

clujtoday1De pe Broadway la București: Disney Beauty and The Beast, musicalul original de pe Broadway, ajunge în premieră în România de pe 4 pe 6 decembrie 2015! Disney Theatrical Productions, Broadway Entertainment Group și NETworks Presentations anunță că turneul international creat pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la prima punere în scenă a celebrului musical soseşte în această iarnă la București, cu patru reprezentații spectaculoase ce vor avea loc la Romexpo, Pavilionul Central. Spectacolele se vor juca în limba engleză, cu subtitrare în limba română. Organizator: Events. Trailer oficial aici, scrie site-ul partener clujtoday.ro

Pentru a readuce la viață acest musical clasic, turneul internațional Disney Beauty and the Beast reunește echipa de creație originală de pe Broadway. Regia este semnată de Rob Roth, coregrafia este realizată de Matt West, costumele sunt create de Ann Hould-Ward (deținătoarea unui premiu Tony pentru designul costumelor Beauty and the Beast), luminile sunt asigurate de Natasha Katz, scenografie de Stanley A. Meyer, sunet de John Petrafesa Jr. și direcție muzicală de Michael Kosarin.

Sorina Burlacu, Director General, Events: “Broadway-ul a exercitat întotdeauna o atracție profundă pentru publicul românesc. Beauty and the Beast este un musical fermecător, magic, ce împletește perfect fabuloasele povești Disney cu melodii celebre și strălucirea clasică a Broadway-ului”.

Citește continuarea AICI:
http://www.clujtoday.ro/2015/09/16/disneybeautyandthebeastmusicaluloriginaldepebroadwayajungenpremiernromnia.html

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 5 =