SportInCluj.ro: Meciul cu Pâncota, mai important decât cel cu Steaua pentru „U” Cluj? Vezi ce spune Marius Popescu

Sport in Cluj

„Cel mai important meci este cel care urmează” sună o replică din fotbal folosită, în general, de către toţi antrenorii. Situaţia Universităţii Cluj din campionat este una, însă, care face ca meciul cu Şoimii Pâncota, de săptămâna viitoare, să fie mult mai important decât duelul cu Steaua, din şaisprezecimile Cupei României. Jucătorii şi antrenorii lui „U” sunt conştienţi că nu au şanse prea mari în partida de joi, astfel că atenţia se îndreaptă încă de pe acum asupra duelului de duminică, ce va avea loc tot pe teren propriu, cu Şoimii Pâncota.
„Era bun măcar un egal cu Gaz Metan în privinţa moralului atât pentru meciul cu Steaua, cât şi pentru duelul cu Pâncota. Sper să depăşim cât mai repede acest moment, să ne ridicăm la nivelul meciului cu Steaua, la care ne vom prezenta, totuşi, ca la o partidă oficială, cu atitudine, dar şi să câştigăm meciul cu Pâncota, care devine imperios”, a declarat antrenorul clujenilor, Marius Popescu. Oarecum de aceeaşi părere este şi căpitanul „şepcilor roşii”, Lorant Kovacs, cel care a precizat că el şi colegii săi sunt obligaţi să învingă pe Şoimii Pâncota, în condiţiile în care Universitatea a acumulat doar trei puncte din 12 posibile în acest început de sezon.
Partida cu Steaua este programată joi, de la ora 20:30, în timp ce duelul cu Pâncota, din etapa a cincea a ligii secunde, va avea loc duminică.

Sursa:
http://sportincluj.ro/2015/09/meciul-cu-pancota-mai-important-decat-cel-cu-steaua-pentru-u-cluj-vezi-ce-spune-marius-popescu/

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × five =