ZiuadeVest.ro: Primul hotel ibis Styles din România va fi deschis la Arad

ziuadevestOrbis Hotel Group accelereaza extinderea retelei in Europa de Sud Est prin deschiderea a doua noi hoteluri in 2017: primul ibis Styles din tara, in Arad si al doilea hotel Mercure, in Brasov.

Orbis Hotel Group este cea mai mare retea hoteliera din Polonia si Europa de Est iar investitorul sau strategic este operatorul hotelier AccorHotels, lider la nivel global.
Gilles Clavie, Presedinte si CEO al Orbis Hotel Group confirma: “Romania este o piata foarte promitatoare, cu un potential extraordinar. Daca ne gandim la PIB-ul crescator si la volumul de piata care s-a imbunatatit, Romania este una dintre pietele cheie din regiune si un element important in strategia noastra de dezvoltare. Obiectivul nostru in Romania este sa ne extindem reteaua hoteliera si sa devenim lideri de piata in urmatorii ani.”
ibis Styles din Arad se va adauga portofoliului Orbis Hotel Group, incepand cu trimestrul al doilea din 2017 si va fi conectat la sistemul global de vanzari si distributie al AccorHotels. Noul hotel va fi primul operat sub acest brand in Romania. Arad este una dintre principalele porti de intrare in Romania si cel mai important nod national si trans-european de transport rutier si cale ferata din vestul tarii, aflat la doar 20 de kilometri de granita cu Ungaria.
Hotelul ibis Styles Arad va fi o constructie noua, se va clasifica in categoria de 3 stele si va oferi 72 de camere confortabile, un restaurant, un bar in lobby, o sala de sedinte si o sala multifunctionala pentru conferinte si evenimente.

Citește continuarea aici:
http://ziuadevest.ro/economic/56359-primul-hotel-ibis-styles-din-romania-va-fi-deschis-la-arad

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + ten =