Fady Chreih: “Nu cred decât în foarte multă disciplină și foarte multă muncă”

 Fady Chreih2– Interviu cu Fady Chreih, CEO Clinica Regina Maria

 – Cum ați ajuns CEO-ul Clinicii Regina Maria?

– Am lucrat șapte ani în Banca Transilvania, am fost și directorul diviziei pentru medici în Banca Transilvania. În urmă cu cinci ani, Fondul de investiții care a cumpărat Regina Maria, Advent International, care avea 80 % din Regina Maria, m-a convins să fac schimbul între a lucra în bancă și a acorda finanțări pentru sectorul medical și a face parte din echipa executivă care conducea Regina Maria. În 2013 am devenit CEO-ul companiei. Practic, background-ul meu e financiar-bancar.

– Care au fost principalele calități care v-au ajutat?

– Nu cred decât în foarte multă disciplină și foarte multă muncă. Eu sunt convins că poți să faci foarte multe lucruri foarte frumoase, atât pentru comunitate, cât și pentru compania la care lucrezi numai dacă ești extrem de disciplinat și muncești destul de mult. Și, ar mai fi un ingredient pe care îl folosesc și îi sfătuiesc pe toți să îl folosească: citiți foarte mult.

– Cu ce provocări v-ați confruntat în sistemul medical privat?Fady Chreih

– Provocări sunt destule și deocamdată se pare că le facem față cu brio. Cred că printre cele mai interesante lucruri la care noi ne uităm acum, este cum să creștem și cum să fim prezenți în mai multe orașe ale țării. Deschidem filiale la Timișoara și la Iași și o să fim prezenți în două orașe mari ale țării cu locații proprii Regina Maria. Cel mai interesant lucru la care trebuie să ne gândim, este cum putem să schimbăm mentalitatea oamenilor, că în România se fac servicii medicale extraordinar de bune și nu este nevoie să pleci din țară pentru a-ți rezolva problemele de sănătate.

– Puteți să dați exemple de câteva tehnologii inovatoare care salvează vieți în România?

– În spitalele Regina Maria, suntem la standarde internaționale pe foarte multe specialități medicale, implementăm și avem premiere medicale în fiecare lună. De exemplu, pe lângă intervenția de hidrotorax, mai este o reconstrucție a unei femei care nu avea vagin și s-a creat practic un vagin pentru ea. În domeniul ortopediei suntem printre primii care au implementat un menisc artificial și de asemenea, sunt câteva operații de cot artificial care se implementează în premieră pentru sistemul medical privat din România.

– Ce sfat le-ați da tinerilor?

– Să facă lucrurile din pasiune, să își găsească jobul pe care vor să-l facă și să-l facă din pasiune. Și să muncească mult pentru el.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × five =