Povești nemuritoare pentru suflete nemuritoare!

cover fbk aopab bibilotecaAcesta este titlul campaniei gandita de Asociatia Oncologica Parintele Arsenie Boca si Agentia de Marketing- Marin Marketing Companies cu scopul de aduce zambete si vise din povestile nemuritoare, copiilor incercari de cancer.
“ Proiectul isi propune sa aduca zambete pe chipurile copiilor care se lupta cu cancerul in Spitalul de Urgenţă pentru Copii- LOUIS ŢURCANU, secţia Onco-Hematologie , prin echiparea vechii Biblioteci a spitalului cu carti si jocuri noi.Nu este o actiune cu scopuri CSR ci o actiune umanitara destinata bucuriei celor mici.Sustinem AOPAB inca de la inceputuri cand era doar o idee si o dorinta arzatoare.Cea care a demonstrat ca visele bune devin realitate, este Irina Petecel care a infiintat asociatia dupa ce a dus o lupta grea cu cancerul si cu multa credinta si sprijin, a castigat.” afirma Liana Marin, EMBA, fondator MMC.
Luni, 15 februarie 2015, ora 13.45, in incinta Spitalului de Urgenta Luis Turcanu, Sectia Onco-Hematologie, are loc lansarea noii bibleoteci care este echipata si renovata integral de partenerii, prietenii si sponsorii Asociatiei Oncologice Parintele Arsenie Boca, fondata de Irina Petecel.
“Ne dorim să oferim un zâmbet, o clipă de bucurie, speranţa, multă culoare, o poveste,un vis, o carte. Pentru că BIBLIOTECA Spitalului de Urgenţă pentru Copii LOUIS ŢURCANU, secţia Onco-Hematologie are nevoie de CĂRŢI NOI pentru copilasi plini de speranta. “ Irina Petecel, Fondator al Asociatiei Oncologice Parintele Arsenie Boca
Ne vor onora cu prezenta, Presedintele Consiliului Judetean, dl.Titu Bojin si cunoscutul scriitor si journalist, Robert Serban.
Asociaţia oncologică Arsenie Boca, sprijinită de mai multe edituri, librarii, sponsori si persoane cu suflet mare din Timişoara a organizat o CAMPANIE de strangere de carti si jocuri noi, derulată în PERIOADA 1-14FEBRUARIE .

afis AOPAB bibleoteca

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + 14 =