Eli Lăslean i-a înmânat premiul primei femei președinte de bancă din România

art.elisInvitată la prima ediție a Galei femeilor de afaceri din finanțe – bănci, creatoarea de modă Eli Lăslean i-a înmânat premiul primei femei, președinte de bancă, din România. Organizat de FINMEDIA și revista Piața Financiară, evenimentul a recompensat doamnele care au reușit să ajungă în înalte funcții executive. Gala a avut loc la hotelul Ramada North, din București.
Designerul arădean, Eli Lăslean i-a înmânat premiul Elenei Petculescu, prima femeie președinte de bancă, din România. Creatoarea de modă a organizat și o expoziție cu cele mai frumoase rochii ELLIS, dar și SONIA PENA din Spania, al cărei reprezentant unic este în România.
Elena Petculescu, preşedinte de Onoare Bancpost, are o carieră presărată de realizări, construită cu mult suflet, dăruire, onestitate şi perseverenţa de a reuşi. Ea a fost prima femeie preşedinte de bancă din România postdecembristă şi se numără printre cei care au contribuit la creionarea şi creşterea sistemului bancar modern. „Să aveţi puterea să învingeţi prin cunoaştere, căci competenţele vin în urma cunoaşterii, iar la acestea să adăugaţi curajul, care vă va împinge să luaţi decizii”, le-a spus Elena Petculescu celor prezenți la Gala femeilor de afaceri din finanțe – bănci.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 3 =