Loredana Groza se alătură celor de la Carla’s Dreams pe scena de la Arenele Romane

art loredana groza si carla s dreamsPe 7 mai, la Arenele Romane din București (în aer liber), Global Records și BestMusic Live Concerts vă invită la lansarea noului album Carla’s Dreams, al doilea din cariera, “NGOC”, un eveniment susținut de Radio ZU și ZUTV. Fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile și televiziunile din România „P.O.H.U.I”, „Lumea ta”, „Cum ne noi”, „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Aripile”, dar și piese noi care vor fi incluse pe albumul „NGOC”.
După Delia, Loredana Groza li se alătură celor de la Carla’s Dreams și va fi prezentă pe scena de la Arenele Romane pe 7 mai. Săptămânile următoare vor fi anuntați și alți artiști care vor fi invitați la eveniment.
Carla’s Dreams sunt artiștii nonconformiști, talentați, creativi care cuceresc România și impresionează prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborările de success cu INNA, Antonia, Delia. Se poate spune că 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube în România este „Cum ne noi”, (37 de milioane de vizualizări), colaborarea artiștilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio și TV în România. Tot ei au compus piesa „Da, mamă”, interpretată de Delia care are 31 de milioane de vizualizări. Piesa „Te rog” a devenit virală pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio și TV cu aproape 22 de milioane de vizualizări. Nonconformiștii artiști susțin concerte sold out atât în România, cât și în Republica Moldova. La începutul lui 2016, au lansat piesa „Sub pielea mea #eroina”, o piesă cu un videoclip controversat, care a strâns în 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizări.
“Foarte important. Poate cel mai important concert. Un concert pe care îl construim de ceva vreme și care va fi unul determinant pentru anumite decizii de viitor. Un concert în care alături de noi vor fi cei cu care am avut plăcerea și onoarea să lucrăm până acum. Cel mai mare concert Carla’s Dreams din România de până acum full live”, au declarat cei de la Carla’s Dreams.
Biletele pentru lansarea Carla’s Dreams de la Arenele Romane se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizica iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea, Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reîeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self – service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe și la Berăria H). Un eveniment Global Records și BestMusic Live Concerts.
În această perioadă, Carla’s Dreams susțin concerte sold out în toată țara și lucrează în studio pentru albumul “NGOC”.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =