Robert Toma lansează single-ul și videoclipul “Te dezbrac din priviri”

at robert tomaRobert Toma poate fi considerat cu ușurință una dintre revelațiile ultimului an în muzica românească: milioane de vizualizări pe YouTube, primele locuri în topurile muzicale, colaborări cu artiști de top, compozitor a numeroase hituri din topurile muzicale – un debut fulminant pentru Robert Toma, artistul care a adunat peste 46 de milioane de vizualizări la cele patru piese lansate până acum.
Robert Toma lansează single-ul și videoclipul “Te dezbrac din priviri”, o coproducție Cat Music și DeMoga Music. Dacă de la primul single și până în prezent, Robert Toma a lansat doar piese în colaborare, “Te dezbrac din priviri” este primul single solo al artistului. Ca și în cazul celorlalte piese ale sale, Robert este compozitorul noii piese, de această dată alături de Alex Parker și Adrian Klein. Videoclipul este regizat de Ionuț Trandafir.
Robert Toma se află printre compozitorii a numeroase hituri din România și a colaborat cu artiști de top ca Andra, Liviu Teodorescu, Adda, Amna, Ruby, Marius Moga, What’s UP etc. La începutul anului 2016, Robert Toma a lansat single-ul “Binele ce îmi face rău”, în colaborare cu Jovanna, artista care a cucerit publicul și juriul la Vocea României în 2013, în echipa lui Marius Moga. Piesa a adunat în câteva luni peste 8,5 milioane de vizualizări pe YouTube. De altfel, fiecare dintre piesele lansate de Robert a adunat peste 8 milioane de vizualizări.
Robert Toma, single-ul și videoclipul “Te dezbrac din priviri”, link YouTube:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 4 =