Lidia Buble și Matteo lansează videoclipul piesei “Mi-e bine”

art.lidia buble inima nu stieDupă mega-succesul single-ului “Mi-e bine”, Lidia Buble și Matteo lansează acum videoclipul piesei. În mai puțin de o lună de când a fost lansată, piesa “Mi-e bine”, a adunat 10.000.000 de vizualizări pe canalul de YouTube al Cat Music, ocupă locul al treilea în topul Shazam România și a intrat în Top 10 difuzări radio și TV.
Ca și în cazul celorlalte piese lansate de Lidia Buble, și de această dată Adrian Sina este compozitorul piesei „Mi-e bine”, produsă în studioul Akcent Music. Videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu și a fost filmat în urmă cu câteva zile, în București.
Lidia Buble și Matteo au lansat piesa “Mi-e bine” pe data de 15 septembrie, în Sibiu, la premiile Media Music Awards, în fața a peste 40.000 de oameni. Încă din primele 24 ore, piesa a adunat 500.000 de vizualizări pe YouTube și numeroase reacții pozitive, dar și mii de share-uri pe paginile de Facebook ale artiștilor.
Tot pe aceeași scenă, Lidia Buble a lansat în urma cu un an hitul “Le-am spus și fetelor”, cu peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube și primele poziții în topurile radio și TV, săptămâni la rând.
Lidia Buble și Matteo, videoclipul piesei “Mi-e bine”, link YouTube:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici