Incredibil, dar adevărat: Primăria şi Consiliul Judeţean încaieră Zâna surprizelor cu Scufiţa Roşie pentru a cîştiga Ziua familiei

La Arad, Consiliul Judeţean şi Primăria se bat pe familie, „celula de bază” a societăţii. Fiecare cu familia lui, pentru că „dă bine” la segmentul de electorat pe care îl vizează.
În zilele de 12 şi 13 mai, Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean Arad, organizează în parcul Pădurice prima ediţie a Festivalului Familiei. Pe lângă acţiuni de tot felul pentru familie, la această acţiune este invitată şi o specialistă în familii, Andreea Marin. În paralel, cea de-a patra ediţie a acţiunii „Ziua familiei”, organizată de această dată de Centrul Municipal de Cultură Arad, a fost programată să se desfăşoare în data de 12 mai, între orele 12.00 – 19.00, în Parcul Aventura Voincilor (în zona Sălii Polivalente). Numai că aici s-a apelat la alt tip de vedete: Scufiţa Roşie. Pentru copii va avea loc un spectacol susținut de trupa „Marionete“ a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad.
În România, Ziua internațională a familiei este sărbătorită, din 1995, anual, în preajma zilei de 15 mai.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − seven =