Pregătiri pentru alegerile parțiale din 11 iunie

În data de 11 iunie vor avea loc alegeri parțiale pentru funcția de primar în comunele Almaș și Covăsânț, activitățile specifice de organizare a scrutinului aflându-se în desfășurare.
Biroul Electoral Județean și cele două Birouri de Circumscripție au fost constituite și funcționează, datele lor de contact fiind disponibile în secțiunea „Alegeri parțiale 11 iunie” de pe pagina web a Instituției Prefectului – Județul Arad, www.prefecturaarad.ro, alături de celelalte documente și informații legate de procesul electoral. Pentru alegerile de luna viitoare, în comuna Almaș vor funcționa patru secții de votare, iar la Covăsânț vor fi amenajate două secții, numerotarea lor fiind aceeași de la alegerile locale din anul 2016. Paza secțiilor de votare va fi asigurată de cadre ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Vor fi tipărite în total 4800 buletine de vot pentru ambele comune.
Prefectura Arad a anunţat că vor fi luate toate măsurile organizatorice necesare pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a scrutinului pentru alegerea noilor primari din Almaș și Covăsânț.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − five =