Primăria Municipiului Arad a alocat peste 2 milioane de lei pentru diminuarea pagubelor furtunii de vineri

Primăria Municipiului Arad o alocă suma de 2.180.000 de lei în vederea diminuării pagubelor produse de furtuna din seara zilei de vineri, 23 iunie 2017.
Consilierii locali municipali, reuniţi astăzi în şedinţă extraordinară, au votat rectificarea Bugetului General de Venituri şi Cheltuieli al Municipiului Arad. Subcapitolul Protecţie civilă şi protecţie contra incendiilor a fost suplimentat cu suma de 2.180.000 lei. Banii vor fi folosiţi pentru servicii de toaletări în regim de urgenţă a arborilor (600 mii lei), decolmatarea prin curăţare a sistemului de canalizare pluvială (1.500 mii lei), înlocuirea şi consolidarea indicatoarelor rutiere şi de semnalizare (10 mii lei), închirierea de utilaje (70 mii lei). Vor fi finanţate doar acele lucrări care nu sunt cuprinse în contracte în derulare încheiate de municipiul Arad cu operatorii economici speciaizaţi.
Suma de 2.180.000 lei provine din bugetul de cheltuieli de personal al Poliţiei Locale Arad şi va fi realocată acestei instituţii la proxima rectificare a Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al Municipiului Arad.
Tot în cadrul şedinţei extraordinare din data de 27 iunie 2017 a fost aprobată constituirea unei comisii mixte formate din două persoane din cadrul Serviciului Agricol al Primăriei Municipiului Arad, doi funcţionari din partea Direcţiei Agricole Arad şi un reprezentant din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Arad, pentru constatarea şi evaluarea pagubelor produse de furtună la Staţia de Cercetare, Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici