Noaptea Târziu lansează o nouă parodie: „Să-mi fie şcoală“

Odată cu începerea noului an şcolar, băieţii de la Noaptea Târziu au revenit cu o parodie care va ajunge cu siguranţă la inimile fanilor: „Să-mi fie şcoală“.
„11 septembrie, o zi normală… au transformat-o în zi de şcoală“. Aşa începe piesa care este un cover amuzant după „Să-mi fie vară“, single-ul lui Smiley ce a adunat aproape 8 milioane de vizualizări pe YouTube.
„În primul rând, le uram tuturor baftă în noul an şcolar. Cât despre parodie, putem spune ca ideea ne-a venit natural, ţinând cont că astăzi este prima zi de şcoală, o dată importantă pentru tineri, ce nu putea trece neobservată. Ne-am gândit să o sărbătorim în stilul Noaptea Târziu şi să facem un cover amuzant după «Să-mi fie vară», deoarece este o piesă care ne place tare mult“, au spus băieţii de la Noaptea Târziu.
Cuza, Emi şi Cucu, aşa cum sunt cunoscuţi în mediul online, formează proiectul Noaptea Târziu. În cei trei ani de activitate, Noaptea Târziu a depăşit pe pagina de YouTube un milion de abonaţi şi 300 de milioane de vizualizări. Aceste cifre au fost realizate datorită celor peste 200 de clipuri postate, dintre care aproximativ 100 sunt parodii. Cel mai vizualizat videoclip de pe canalul de YouTube al băieţilor de la Noaptea Târziu este „Sunt un cocalar“, care a adunat peste 27 de milioane de vizualizări. În plus, mai mult de 80 de clipuri depăşesc un milion de vizualizări.
Noaptea Târziu lansează o nouă parodie: „Să-mi fie şcoală“

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen + seventeen =