Smiley colaborează cu Guess Who pentru piesa şi videoclipul „Ce mă fac cu tine de azi?”

Smiley lansează împreună cu Guess Who „Ce mă fac cu tine de azi?”, a şaptea piesă din maratonul de zece confesiuni muzicale care se desfăşoară în cadrul proiectului aniversar #Smiley10. „«Ce mă fac cu tine de azi? » vorbeşte despre relaţii aparent distruse, dar de fapt neîncheiate. Îmi imaginez cât de frumos ar fi să reuşim să reglăm cu oamenii de lângă noi tot ce nu am apucat să spunem sau să facem. Până la urmă, ăsta e lucrul cu adevărat important în viaţă. Calitatea vieţii noastre este dată de calitatea relaţiilor pe care le avem cu oamenii din jurul nostru”, explică Smiley mesajul piesei.
Videoclipul, filmat la marginea Bucureştiului, transpune o poveste inedită, în tonuri de alb şi negru. „Am materializat ideea că omul îşi cară mereu grijile în spate. Smiley este surprins într-un conflict interior, iar Guess Who în conflict cu persoana iubită”, declară regizorul Ionuţ Trandafir. Smiley şi Guess Who şi-au dorit această colaborare de mai bine de cinci ani, iar acum au găsit şi piesa potrivită. „Mă bucur că s-a întâmplat în sfârşit să colaborăm, având în vedere că noi plănuiam de ceva vreme să facem o piesă împreună. Am aşteptat să vină natural pentru ca rezultatul să fie unul pe măsură. Sper să vă placă!”, mărturiseşte acesta.
Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic”, al cărei videoclip sub forma unui scurtmetraj de animaţie este primul de acest gen lansat de Smiley. Ea a fost urmată de single-ul „De unde vii la ora asta?”, care a făcut performanţa de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi şi aproape 45 de milioane până în prezent. „Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care artistul îşi cântă refrenul vieţii, „Să-mi fie vară”, „Rară” şi „O alta ea” au completat lista de piese lansate în primele şase luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări şi inovaţii care va ţine un an de zile.
Smiley colaborează cu Guess Who pentru piesa şi videoclipul „Ce mă fac cu tine de azi?”

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − 7 =