„Duelul viorilor“ ajunge și la Arad

Concertul itinerant „Duelul viorilor“ va ajunge și la Arad în data de 29 septembrie.
Pianistul Horia Mihail provoacă pentru a șaptea oară doi artiști de renume, violoniștii Liviu Prunaru (Stradivarius) și Gabriel Croitoru (Guarneri) la un incitant duel muzical ce va avea loc în mai multe orașe din România, printre care și Arad.
Violoniștii Gabriel Croitoru și Liviu Prunaru vor susține, în compania pianistului Horia Mihail, un spectacol inedit, vineri, 29 septembrie, ora 19, la Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ din Arad. Artiștii vor prezenta publicului cele două opere de artă, viorile Stradivarius și Guarneri. Ei vor fi prezenți pe scenă alternativ şi concomitent, spectatorii putând să savureze îmbinarea spectaculoasă a sunetelor celor două viori acompaniate de pian. Programul va conține piese de largă popularitate din literatura pentru vioară. Pentru prima dată la această ediție duo-ul cu pian se va extinde cu două prezențe violonistice feminine, strâns legate de cei doi artiști, Valentina Svyatlovskaya și Simina Croitoru.
Concertul de la Arad, care face parte din proiectul inițiat de radio România, va avea loc cu sprijinul Primăriei Arad, Centrului Municipal de Cultură Arad și Filarmonicii de Stat Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 8 =