Asociația pentru Reformă Civică și Democrație: Primăria şi Consiliul Judeţean puteau dirija jumătate din banii pentru festivaluri către Ambulanţă

Asociația pentru Reformă Civică și Democrație crede că situaţia din sistemul de sănătate arădean poate fi rezolvat cu implicarea factorilor decidenţi. Recenta grevă a angajaţilor de la Ambulanţă, care spun că muncesc pe salvări vechi, ce reprezintă un adevărat pericol arată de fapt adevărata imagine care este una catastrofală. „Asociația pentru Reformă Civică și Democrație crede că și în Arad lucrurile sunt din păcate la deficitare și sperăm că factorii decidenți din administrația și politica arădeană vor interveni pentru rezolvarea cererilor sindicaliștilor de la ambulanță”, a declarat Samuel Caba, președintele Asociației pentru Reformă Civică și Democrație.
Însă, lucrurile puteau fi rezolvate, dacă în locul chefurilor şi festivalurilor pe bani publici, fondurile ar fi fost dirijate către sistemul de sănătate arădean. „Asociația pentru Reformă Civică și Democrație consideră că mai bine de jumătate din fondurile publice alocate de Consiliul Local Municipal și Consiliul Judeţean Arad pentru diverse festivaluri puteau fi dirijate pentru Ambulanța Arad, nu de alta dar la capitolul festivaluri stăm (prea) bine și nu „murea” nimeni dacă se renunța la câteva pseudo festivaluri în favoarea sănătății. Nu de alta dar zicala „sănătate că-i mai bună decât toate” e încă adevărată”, a declarat Samuel Caba, președintele Asociației pentru Reformă Civică și Democrație.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − five =