Ofițerii Cursului Superior Internațional au venit la Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad

Ofițeri participanți la Cursul Superior Internațional, organizat de Școala de Aplicație pentru Ofițeri ,,Mihai Viteazul” a Jandarmeriei Române, au efectuat astăzi, o vizită de informare și documentare în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad. Delegația a fost alcătuită din 13 ofițeri participanți la cea de a XV-a ediție a acestui curs proveniți din țări ca Romania, Franța, Republica Moldova, Iordania, Madagascar, Maroc, Liban, și Ucraina.
În cadrul vizitei, jandarmii arădeni şi-au prezentat atribuțiile și misiunile ce le revin și obiective din zona de responsabilitate. De asemenea, cu sprijinul conducerii Centrului pentru Cazarea Străinilor Luați în Custodie Publică Arad și a Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, s-au vizitat centrul și Punctul Control de Trecere a Frontierei Nădlac autostradă, unde s-au punctat misiunile în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.
În cadrul Cursului Superior Internațional, ofițerii se pregătesc pentru a ocupa funcții într-un stat major internațional, pentru operațiuni de menținere a păcii sub mandat ONU.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × five =