Edward Sanda ne-a cucerit cu piesa „Doar pe a ta” şi lansează acum un nou single – „Haine scumpe”

Știi refrenul acela de la „Doar pe a ta” pe care l-ai tot fredonat în ultima vreme? Pregăteste-te să îl înlocuiești cu ceva nou, pentru că Edward Sanda a lansat o nouă piesă: „Haine scumpe”.
Edward s-a lansat în industria muzicală anul trecut și la doar 19 ani a devenit artistul momentului. Piesa lui de debut, „Doar pe a ta” (feat. Ioana Ignat), a intrat în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV, fiind numărul 1 luni la rând. Este cea mai descărcată piesa românească de pe iTunes și cea mai căutată melodie românească prin Shazam. În toamna lui 2017 a primit și trofeul Media Music Awards – Best Shazam. Acum Edward și Famous Production lansează cel de-al doilea single al său, „Haine scumpe”, compus de Șandor Biro, cel care a compus și piesa „Doar pe a ta”. Despre noua piesă, Edward spune că „Sper ca „Haine scumpe” să vă placă la fel de mult ca „Doar pe a ta”. Anul 2017 a fost extraordinar pentru mine, iar succesul de care s-a bucurat primul meu single mi-a permis să îmi văd visul cu ochii. Acelaşi lucru vi-l doresc și vouă, să vă vedeți visurile devenite realitate!”
„Haine scumpe” este o piesă masculină, cu un sound puternic, construit în jurul elementelor organice care domină orchestrația de la un capăt la altul. Ritmul alert, muzicalitatea și expresiile cu twist sunt condimentele care te fac să asculți piesa ‘pe repeat’. Videoclipul piesei este regizat de Ionuț Trandafir și prezintă parțial povestea reală a lui Edward Sanda. El a fost descoperit de către Randi și Șandor și adus în echipa Famous Production. Succesul său nu a venit peste noapte, pentru că Edward a muncit mulți ani pentru a-și îmbunătăți tehnica vocală și pentru a învăța să cânte la chitară.
Ascultă noul single, „Haine scumpe”, aici:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici