Cofetăria Timeea, locul în care poți savura delicii dulci desăvârșite, se redeschide într-o nouă locație din Iulius Mall!

Partener de încredere pentru toți cei care apreciază savoarea bunului gust, Cofetăria Timeea este locul în care gurmanzii se pot delecta cu o multitudine de specialități dulci, prăjituri, înghețată și torturi realizate după rețete tradiționale, din ingrediente bio de cea mai bună calitate, dar și cu fresh-uri, smoothie-uri și diverse sortimente de cafea și ciocolată caldă.

Consacratele torturi Timeea, Profiterol, Kinder, Oreo, tarta cu branza si tarta cu capsuni va vor indulci fiecare zi.

Pentru a veni în întâmpinarea dorinței clienților de a savura delicioasele preparate marca Timeea într-un ambient aparte, noul spațiu, situat la etajul Iulius Mall Timișoara, în zona magazinului Adidas, este conceput după un design de inspirație Forest, vibrant și agreabil, luminos și cu o perspectivă aparte.

În noua locație, clienții sunt întâmpinați cu aceeași ospitalitate care a facut din Cofetăria Timeea un brand îndrăgit de timișoreni și nu numai, iar gama produselor concepute pentru a satisface și cele mai exigente gusturi este complexă.
Printre acestea, cafeaua italiană se împacă de minune cu gustul unic al laptelui vegetal, completat de delicata frișcă vegană, spre încântarea celor care își doresc să deguste o variantă alternativă a specialităților pe bază de cafea.
Clienții dornici să savureze o cafea ca la bunica acasă au și ei la dispoziție variante felurite și delicioase. Pentru ca nimic să nu stea în calea relației fierbinți dintre cafeaua sau ciocolata caldă și frișca naturală sunt alese cele mai bune ingrediente, care transformă fiecare ceașcă într-o experiență de neuitat. Lista de răsfățuri este completată de diverse variante de freshuri, smoothie și limonade cu fructe de sezon.

Delicile alese și decorul primitor vor fi, cu siguranță, pe gustul clienților. Cofetăria Timeea își deschide porțile noii locații în 24 februarie, invitându-vă cu această ocazie să faceți parte din povestea dulce a tradiției îmbinate cu priceperea, calitatea și inovația.

facebook.com/@timeea.timisoara
www.cofetariatimeea.ro
Comenzi: lazarcami@yahoo.com

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 2 =