Ramona Nerra & Dr. Mako lansează alături de Mnday „Sorry (for you)”

Ramona Nerra, semifinalista „Vocea României” 2016 şi Dr. Mako colaborează cu Mnday şi lansează single-ul şi clipul „Sorry (for you)”. Muzica şi versurile sunt scrise de cei trei artişti, iar videoclipul este regizat de Dima Makrinic.
“Pentru mine regăsirea muzicală alături de Ramona a fost un prilej de mare bucurie. Distanţa dintre noi, pentru ca ea trăieşte în prezent în Germania, nu a fost deloc un impediment. Am făcut un soi de ping-pong muzical pe net, eu cu producţia, ea cu vocea. Aşa a ieşit piesa «Sorry (for you)»”, a declarat Dr. Mako. „Sunt foarte bucuroasă şi mândră de reluarea colaborării noastre muzicale, după atâţia ani în care fiecare dintre noi s-a dezvoltat artistic. Am revenit cu o melodie frumoasă care are un mesaj puternic: uită-te înainte pentru că asta e direcţia în care te îndrepţi. O piesă care în ciuda poveştii poartă un mesaj pozitiv şi un ritm care te duce cu gândul la vară”, a adăugat Ramona Nerra.
Dr. Mako, compozitor şi producător, a dedicat ultimii ani producţiei muzicii pop şi dance. Până în prezent, artistul a colaborat cu Oana Radu pentru piese precum “Tu” (feat. Eli), “Ea a fost prima” ( ft. Pacha Man) , “Dragostea-i nebună”, “Stai” ( ft. Doddy), single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, dar şi numeroase reacţii pozitive în mediul online. Cel mai recent single semnat Dr. Mako a fost lansat în aprilie 2017 alături de Alice S, sub forma unui video-lyric şi se numeşte „My Kiss”.
Ramona Nerra stă de 15 ani în Germania, unde este o cântăreaţă cunoscută. În 2016, artista a reuşit să cucerească publicul la Vocea României prin show-ul, vocea şi energia ei, iar în 2017, a ajuns până în finală în cadrul Selecţiei Naţionale Eurovision cu piesa „Save me”. A colaborat cu ATB pentru piesele „Never give up” şi „In and out of love” şi a urcat pe aceeaşi scenă cu artişti internaţionali precum Pink, Kelly Rowland sau Nicole Scherzinger.
Ramona Nerra & Dr. Mako lansează alături de Mnday „Sorry (for you)”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × two =